Loading...

Online Marketing

Bedrijven online helpen is ons vak

Digitale strategieën die uw zichtbaarheid vergroten en klantbetrokkenheid stimuleren.

Onze diensten

Op het gebied van Online Marketing kunnen wij op verschillende vlakken wat voor u betekenen. 

Icon

Zoekmachine Adverteren

Garandeer een topplaatsing wanneer uw doelgroep zoekt. Meer zichtbaarheid, meer leads.

Icon

LinkedIn Ads B2B

Verbind met zakelijke professionals en beslissers op het toonaangevende B2B-platform.

Icon

Training & Cetrification

Find aute irure dolor in reprehend in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Icon

Social Media Ads

Bereik uw doelgroep direct met gerichte advertenties op relevante platforms.

Icon

Advies

Specifiek advies krijgen voor jouw bedrijf? Wij kijken graag mee en geven een strategisch advies.

Zoekmachine Adverteren (SEA)


Zoekmachine adverteren is cruciaal in de digitale wereld van vandaag. Als trotse officiële Google-partner (onder naam van Kalau Marketing) combineren we bewezen technieken met innovatieve strategieën om jouw merk op de kaart te zetten.

Wij geloven dat elke onderneming uniek is en een op maat gemaakte aanpak verdient. Daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen duiken we in jouw behoeften, verkennen we de kansen en zetten we de eerste stappen naar een succesvolle online aanwezigheid.

Laat geen kansen liggen; ontdek vandaag nog de kracht van effectief adverteren met ons.

Social Media Adverteren​

 

Social Media, wie gebruikt het niet? In deze moderne tijd heeft vrijwel iedereen een account op een social media platform. Of het nu Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform is; jouw klanten zijn er te vinden.

Het potentieel is enorm, maar het vereist de juiste strategie en aanpak. Daar komen wij om de hoek kijken. Met een op maat gemaakte strategie kunnen we jouw potentiële klanten bereiken en ze omzetten tot betalende klant. En het stopt niet bij strategie; we kunnen ook helpen met het creëren van boeiende content die echt resoneert bij jouw doelgroep.

Wil je weten hoe? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Samen kijken we naar de mogelijkheden, de beste aanpak voor jouw merk en hoe we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

LinkedIn Ads (B2B)

Lead Generatie

Groei realiseren met LinkedIn Ads 
In een zakenwereld die constant in beweging is, streven de meeste bedrijven naar groei. De vraag is echter: hoe bereik je deze groei? De sleutel ligt in het vinden van en contact leggen met nieuwe potentiële klanten. Met een doordachte lead generatie strategie, met name via LinkedIn Ads, kunnen prospects eenvoudig de weg naar jou vinden.

Vinden van de juiste doelgroep
LinkedIn, het grootste professionele netwerk ter wereld, is de ideale plek om de juiste zakelijke beslissers te bereiken. Een enkel telefoonnummer of e-mailadres kan van onschatbare waarde zijn, vooral als het de juiste contactpersoon uit de beoogde doelgroep betreft. Met LinkedIn Ads kunnen we deze precisie bereiken.

Binnenhalen van contactgegevens
Je hebt wellicht al een idee met wie je wilt netwerken of zakendoen, maar het bereiken van deze beslissers kan uitdagend zijn vanwege verschillende barrières. Met onze bewezen LinkedIn-strategieën navigeren we rond deze obstakels en brengen we jou direct in contact met de gewenste professionals.

Kwalificeren van leads
Nadat je jouw doelgroep hebt bereikt en de contactgegevens hebt verzameld, is het essentieel om de kwaliteit van deze leads te evalueren. Hierdoor kunnen we de strategie verder verfijnen en optimaliseren voor betere resultaten.

Wil je deze kracht van LinkedIn Ads voor je bedrijf benutten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons en ontdek de mogelijkheden.

Top
×